Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:10:58 GMT

امکانات جدید شهرداری در «تهران من» برای توانیابان

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۳۷۲۸

امکانات جدید شهرداری در «تهران من» برای توانیابان

مشاور عالی و مدیر کل حوزه شهردار تهران از ارایه سرویس جدیدی در اپلیکیشن «تهران من» خبر داد که امکانی را برای ناشنوایان ایجاد می‌کند تا از طریق آن بتوانند در صورت وقوع حادثه، بدون نیاز به تماس تلفنی و تنها از طریق اپلیکیشن از آتش‌نشانی درخواست کمک کنند.

به گزارش ایسنا، مصطفی کاظمی اسفه در توضیح این امکانات گفت: در این شیوه از درخواست امداد آتش‌نشانی که به‌زودی سرویس آن در «تهران من» ارایه خواهد شد، مکان وقوع حادثه یا حریق در نقشه و انواع حادثه با دسته‌بندی‌های از پیش تعیین‌شده به سادگی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، اعلام نیاز به امداد را به نزدیکترین مرکز آتش نشانی ارسال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیئت مدیره سازمان فاوای شهرداری تهران در ادامه به اماکن و فضاهای شهری مناسب‌سازی شده برای توانیابان اشاره کرد و افزود: شهروندان و توانیابان عزیز می‌توانند با مراجعه به نقشه تهران به نشانی map.tehran.ir و اپلیکیشن نقشه همراه تهران «رایا» به راحتی فضاهایی از جمله ایستگاه‌های مترو ، بوستان‌ها، میادین میوه و تره‌بار را که برای استفاده توانیابان مناسب‌سازی شده است، شناسایی کنند و این سامانه و اپلیکیشن همچنین امکان مسیریابی به این نقاط را هم در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
به گفته کاظمی این اطلاعات تحت عنوان لایه «اماکن مناسب سازی شده برای معلولین» روی نقشه تهران قابل دسترسی است.
مشاور عالی شهردار تهران تاکید کرد: سامانه نقشه تهران دارای بیش از ۲۵۰ لایه اطلاعات مکانی مختلف است و کاربران با روشن کردن این لایه‌ها می‌توانند به اماکن خدماتی، بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی، ایستگاه‌های مترو، محدوده‌های طرح ترافیک، پایانه‌های مسافربری و انواع مراکز تفریحی، تاریخی و مذهبی و ... دسترسی داشته باشند. اکنون اماکن مناسب‌سازی شده برای معلولان مثل ایستگاه‌های مترو مناسب ویلچر، ایستگاه‌های مترو مناسب معلولین و نابینایان، بوستان‌های مناسب معلولین، سرویس‌های بهداشتی، ساختمان‌های اداری، سرای محلات و بازار میوه و تره‌بار برای استفاده توانیابان قابل مشاهده است.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، این داده‌ها به صورت مداوم و با توجه به فعالیت‌های ستاد مناسب‌سازی شهرداری تهران به‌روزرسانی شده و برای استفاده توانیابان روی نقشه تهران و اپلیکیشن «رایا» جایگذاری مکانی می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سفر توان یابان شهرداري تهران ایستگاه های مترو مناسب سازی شده نقشه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی

به گزارش همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر گزارشی از آخرین فعالیت‌ها در زمینه ایجاد زیرساخت‌های مناسب پیرامون ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در دوره مدیریت شهری کنونی ارائه کرد و گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

او ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و... در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵ ، ۱۱ ، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت.

همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

او افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا(س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 850364 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها خدمات شهری شهرداری تهران آسیب اجتماعی

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • اجاره سالن همایش، سمینار و کنفرانس در سلام حرفه ای + [مشاوره رایگان]
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند