Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: در نرم افزار «رایا» مکان‌ها و فضاهای مناسب سازی شده برای معلولان، توان یابان و نابینایان و ناشنوایان مشخص شده است.
به گزارش خبرنگار شهر، 13 آذرماه مصادف با روز جهانی معلولان در از نسخه موبایلی اپلیکیشن «رایا» به آدرس map.tehran.ir رونمایی خواهد شد. این اپلیکیشن در بخش نقشه تهران، خدماتی مانند مسیریابی، اعلام ترافیک معابر، اماکن تهران که خود اماکن عمومی مانند مترو و بوستان‌هایی که برای معلولان و نابینایان مناسب سازی شده است را معرفی می‌کند، معرفی محدوده طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی هوا، مرز محلات، نواحی و مناطق، بخش قصه‌های خیابان ولیعصر (عج)، شماره شناسایی ملک و جستجوی بهشت زهرا (س) ارایه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آنطور که مهدی صالحی، مدیرکل معماری و ساختمان معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران به شهر گفته است «در نرم افزار «رایا» مکان‌ها و فضاهای مناسب سازی شده برای معلولان، توان یابان و نابینایان و ناشنوایان مشخص شده است.»
به گفته او «البته پیش از این هم این قابلیت‌ها در نقشه وجود داشت فقط با رایانه‌ قابل استفاده بود اما حالا قرار است در تلفن همراه شهروندان نیز قابل استفاده شود. فعلا در این مرحله مکان‌های مناسب سازی شده مرتبط با شهرداری مشخص شده، اما پیشنهادمان این است که بتوانیم مجموعه های دولتی، خصوص و عمومی هم به این مجموعه اضافه کنیم. در ستاد ملی مناسب سازی کشورهم این پیشنهاد داده شده که همه دستگاه ها به ما ملحق شوند.»
در نرم افزار رایا یا همان نقشه تهران، بخشی به نام لایه معلولان وجود دارد، با یک کلیک روی این آیکون، هشت دسته اطلاعات درباره مکان‌های مناسب سازی شده معلولان و نابینان و ناشنوایان مشخص می‌شود. در این نقشه ایستگاه‌های مترو مناسب ویلچیر، ایستگاه‌های مترو مناسب معلولان و نابینایان، ایستگاه‌های مترو مناسب نابینایان، بوستان‌های مناسب معلولان، سرویس بهداشتی‌های مناسب معلولان، ساختمان‌های اداری شهرداری، سرای محلات و بازار میوه و تره بار به طور دقیق مشخص شده است.
بر اساس اطلاعاتی که در نقشه رایا آمده است، چیزی در حدود 50 ایستگاه مترو، 19 ایستگاه مترو مناسب معلولان و نابینایان و نزدیک به 30 سرای محله در سطح شهر تهران مناسب‌سازی شده‌اند.
اپلیکیشن «رایا» نقشه‌ آفلاین تهران و کرج با آخرین تغییرات معابر آنهاست و مسیریابی سخنگو نیز محسوب می‌شود که امکان ارائه فرامین صوتی فارسی را هم دارد. همچنین می‌توان با ورود به این نرم افزار اماکن شخصی خود را ذخیره کرد و مسیرهای مورد نظر را به اشتراک گذاشت. وضعیت ترافیک معابر اصلی بر روی نقشه، قابلیت جستجوی آفلاین محلات، معابر و موقعیت‌ها، انواع قابلیت‌های مسیریابی‌های مختلف و بسیاری امکانات دیگر را می‌توان روی این اپلیکیشن جستجو کرد.
پیش از این هم عبدالرضا گلپایگانی، معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در تیرماه امسال در نشست هماهنگی برنامه های سال 1399 ستاد مناسب سازی فضاهای شهری گفته بود «طبق برنامه ریزی صورت گرفته، قرار است در معابری که مناسب سازی در آن صورت می گیرد، چک لیستی جامع با در نظرگرفتن تمامی موارد فنی و مهندسی تهیه شده وگزارش آن به دبیرخانه ستاد مناسب سازی نیز ارسال شود. همچنین طبق این برنامه باید اطلاعات وضعیت مناسب سازی ایستگاه های مترو جهت درج در سامانه اطلاعات اماکن مناسب سازی شده در پرتابل شهرداری تهران و اپلیکیشن رایا ارائه شود، بر این اساس باید نسبت به نصب آسانسور و اجرای مسیر بساوایی ایستگاه هایی که مناسب سازی نشده اند اقدام شود.»
خبرنگار: فریبا رحمانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مناسب سازی شده ایستگاه های مترو مناسب معلولان نرم افزار مترو مناسب مشخص شده مکان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • شخصیت دختر کاپشن‌صورتی با گوشواره قلبی رونمایی شد
  • کاراکتر دختر کاپشن‌صورتی با گوشواره قلبی رونمایی شد
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند