Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@08:09:46 GMT

پیشبرد نقشه راه ایمنی متروی تهران

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۹۵۳۶

پیشبرد نقشه راه ایمنی متروی تهران

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛  دکتر رضا کرمی محمدی رئیس سازمان افزود: این مصوبه که در سال 95 در شورای اسلامی شهر تهران با توجه به مخاطرات زیرسطحی شهر تهران به تصویب رسیده یک مطالبه جدی است که اجرای آن نیاز به سرعت بخشیدن بیشتری به این موضوع دارد  و نباید مدیریت بحران را به بعد از حادثه موکول کرد بلکه باید قبل از وقوع آن را مدیریت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر کرمی محمدی تصریح کرد: برای اجرای این مصوبه به اجرای برنامه زمانبدی تدوین شده و همچنین بودجه کافی نیاز داریم که باید در برنامه سوم خصوصا سال 99 بودجه آن جدی تر دیده شود.

وی افزود: وضعیت مدیریت بحران در حال حاضر نسبت به 25 سال قبل خوب است اما کافی نیست و باید به فعالیت ها در این حوزه سرعت بیشتری بخشید.

همچنین صمیم مرادی روزبهانی معاون آمادگی، عملیات و پدافند غیر عامل سازمان دراین جلسه تصریح کرد:  کمیته عملیاتی مدیریت بحران در مترو و فضاهای زیرسطحی با موضوع "راهبردهای برنامه عملیاتی مدیریت بحران و واکنش اضطراری در مترو و فضاهای زیرسطحی شامل 23 عضو از  سازمان ها و نهادهای مختلف  است که 50 اقدام لازم برای سهم و نقش هر دستگاه اجرایی و نیاز سنجی دستگاه ها و برآورد اعتبارات مورد نیاز احصاء و در سال گذشته ابلاغ شده است.

مرادی روزبهانی در این جلسه که با حضور مدیران شرکت های بهره برداری، راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، معاونت شهرسازی و معماری، نمایندگان سازمان ها و شرکت های خدمات رسان، امدادی و نهادهای متولی شریان های حیاتی در محل دبیرخانه کمیته در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط دبیرخانه کمیته ارائه و بر این نکته تاکید کرد که اجرای این مصوبه نیازمند همکاری موثرتر اعضاء و دستگاه های متولی می باشد و می تواند گام موثری در کاهش خطرپذیری شبکه مترو و فضاهای زیرسطحی شهر تهران باشد.

در ادامه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای اجرای مصوبه، توسط اعضای حاضر ارائه شد.

همچنین در این جلسه مقرر شد گزارشی از مسائل و موانع موجود در شبکه متروی شهر تهران توسط کمیته تهیه و جهت اخذ تصمیم به شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور ارسال گردد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه شهر تهران مترو مدیریت بحران معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۹۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها

به گزارش خبرآنلاین،حامد یزدی مهر، بعد از ظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش بینی شده است.

مهر در خبری نوشت:یزدی مهر در خصوص لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در تردد به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در خصوص هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه مذکور در آماده باش خواهد بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903121

دیگر خبرها

  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود